(update) Prima experienţă a celor de la Red Bull Racing cu motor de la Honda. Iată ce vor vedea rivalii în oglinzi

(update 18.02.2019) Prima etapă de teste pre-sezon din Formula 1 a început astăzi în Barcelona şi tot astăzi cei de la Red Bull Racing au dezvăluit livreaua care va putea fi văzută pe monoposturile puse în joc. Aceasta păstrează culorile tradiţionale ale echipei, însă nu mai este una lucioasă ci mată.

Up and running in Barcelona! ?? @PierreGasly talks us through the first lap of winter testing… ? #givesyouwings pic.twitter.com/HDnIxEcRLs

— Red Bull Racing (@redbullracing) February 18, 2019


(14.02.2019) Ca şi cei de la Mercedes-AMG, după o iarnă intensă de proiectare și dezvoltare, noul monopost RB15 a intrat acum câteva ore pentru prima dată pe circuitul Silverstone pentru filmări.

Max Vestappen a fost singurul care a urcat la volanul maşinii, acum propulsată de un sistem hibrid cu motor Honda!

În mod tradiţional pentru echipă, şi noul monopost a fost îmbrăcat deocamdată cu o livrea temporară, dar care arată fantastic! Adevărata “faţă” o vom vedea mai aproape de startul sezonului.

Verstappen a făcut în total 38 de tururi, timp în care fotografii au fost cu ochii pe monopost, iar inginerii cu ochii pe ecrane pentru a verifica sistemele de propulsie şi bateriile înainte de primele teste din Barcelona.

După o primă experienţă cu maşina cu o nouă “inimă”, impresiile tânărului pilot au fost doar pozitive.

“Am fost foarte încântat să sar în maşină și de îndată ce am ajuns să merg cu ea s-a simțit destul de normal. M-am simțit bine și nu am avut probleme, şi sunt atât de fericit cu asta. De asemenea, livreaua este foarte frumoasă, chiar dacă este doar pentru o zi. Din fericire nu a existat nici o problemă cu maşina sau cu motorul”.

Vezi ce camuflaj au avut anul trecut

Progresul lui Max a fost urmărit cu nerăbdare de către noul coleg de echipă, Pierre Gasly, care va primi primul său RB15 la testele de săptămâna viitoare din Barcelona. Deocamdată, caracteristicile maşinii rămân a fi un secret.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise