Util! Harta prin care poţi verifica starea drumurilor din Moldova şi îmbrăcămintea acestora înainte de a porni la drum

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În atenţia conducătorilor auto! Vă aducem la cunoştinţă că Administrația de Stat a Drumurilor dispune de un sistem informațional geografic rutier dezvoltat pentru evidența activelor rutiere de pe drumurile naționale din Republica Moldova.

Sistemul reprezintă o hartă interactivă în care au fost introduse date despre categoria, starea drumurilor, geometria, îmbrăcămintea rutieră, indicele de planeitate și altele. De asemenea, harta conține un motor de căutare unde pot fi vizualizate sectoarele de drum în funcție de poziția kilometrică și coordonatele geografice!

În prezent se lucrează la menținerea, actualizarea și dezvoltarea sistemului cu structuri și aplicații noi pentru că informația este în permanentă schimbare și trebuie transpusă pe hartă, pentru a fi ușor accesată.


Amintim că ASD are şi o hartă dedicată cu mai multe camere video amplasate pe drumurile naționale. Acestea asigură monitorizarea și vizualizarea stării drumurilor în timp real, lucru util mai ales pe timp de iarnă.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/