(video) 1000 de Porsche Taycan deja livrate în Norvegia! A venit timpul unei oferte locale de tuning estetic

Ofertele de personalizare pentru noul Porsche Taycan încep uşor să crească. După Hennessey, Prior Design, TECHART şi alte ateliere despre care poate încă nu ştim, iată că şi norvegienii de la Zyrus Engineering au decis să-şi spună cuvântul.

Nu de alta, însă chiar în ziua de 9 noiembrie 2020, Porsche a anunţat livrarea exemplarului cu numărul 1.000 în statul scandinav!

Oferta Zyrus Engineering se rezumă la momentul de faţă la un bodykit exterior. Iniţial, setul de părţi a fost realizat la comanda unui posesor de Taycan din Norvegia, însă ulterior atelierul a decis să-l propună oricărui doritor din orice colţ al lumii.

Interesant este de notat că designerii companiei l-au proiectat timp de trei luni de zile, astfel încât aceste părţi să poată fi instalate pe punctele de ancorare standard, ceea ce înseamnă că, având mâini pricepute, elementele se pot monta şi în garajul personal fără a fi nevoie de mers în vreun atelier. Echipa Zyrus Engineering crede că vor fi primii care vor comercializa un astfel de produs high-end pentru clienții de Porsche Taycan.

Kitul include în total 14 elemente, printre care un splitter frontal, aplicaţii pe pragurile laterale, aplicaţii pe prizele de aer din spatele arcurilor roţilor frontale, un mic spoiler peste capacul portbagajului şi o aplicaţie sub forma unui difuzor de aer în partea posterioară. Toate acestea sunt confecţionate din fibră de carbon autentică şi pot avea (opţional) finisaj lucios, mat sau pot fi vopsite în culoarea caroseriei, ori una contrastantă la alegerea clientului.

Exemplarul din imagini are şi nişte jante custom OZ Racing HyperGT HLT, însă acestea nu fac parte din pachetul de modificări propus.

Atelierul va produce setul de părţi pe cont propriu, deoarece are toate echipamentele necesare pentru realizarea elementelor din fibră de carbon. Setul de bază este evaluat la 12.900 de euro, iar spoilerul din spate costă suplimentar alţi 1.720 de euro şi include taxa necesară expedierii la nivel internaţional.

GALERIE FOTO:
(image credit Bilfoto.no // Zyrus Engineering)

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/