(video 18+) Bătaie într-o parcare din centrul capitalei. Un şofer a luat la pumni câţiva bărbaţi în stare de ebrietate

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

O bătaie dintre un şofer şi mai mulţi bărbaţi în stare de ebrietate, într-o parcare din centrul capitalei (de la intersecţia străzii Bucureşti cu bd. Dacia), a fost filmată de un martor, un membru al mişcării StopHAM Moldova, care s-a aflat acolo întâmplător. Datorită acestuia putem afla şi motivul de la care s-a iscat conflictul.

Violența aplicată în exces a fost luată în considerare şi de platforma YouTube, care a limitat automat publicul ce poate urmări imaginile (18+).

VIDEO: StopHAM Moldova

Conform declaraţiilor martorului, unul dintre bărbaţii beţi s-a apropiat de conducătorul BMW-ului care a ocupat de curând locul de parcare şi l-a întrebat de ce l-a filmat sau de ce se uitase la el. La rândul său, şoferul i-a răspuns că nimeni nu-l filmează pentru că nimănui nu-i trebuie asta.

Ceva nu i-a plăcut în declaraţii celui turmentat, l-a ameninţat cu răfuiala pe tânăr şi a mers să-şi cheme amicii în ajutor. Ulterior a început conflictul fizic.

Toţi s-au despărţit în scurt timp. Doi indivizi au fost bătuţi destul de violent, iar şoferul a plecat mai furios pentru că i-a fost îndoită aripa frontală.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise