(video) A fost circulație dificilă pe șoseaua Balcani. Un șofer l-a călcat pe picior pe altul și a fugit

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un accident mai neobișnuit a avut loc miercuri după amiaza, însă detalii suplimentare au apărut mai târziu. Primele informații spuneau că ar fi fost lovit un om și asta s-a întâmplat nu pe vreo stradă din Chișinău, ci pe șoseaua Balcani. Mai exact la intrarea în Durlești și Dumbrava.

Conform datelor poliției, doi conducători auto s-ar fi luat la ceartă. La un moment dat, unul dintre ei a urcat în mașină și l-a călcat intenționat pe celălalt pe picior. Victima s-a dezechilibrat și a căzut, iar individul a accelerat și a fugit de la fața locului. Martorii au rămas să ofere suport și să cheme ajutor. Ulterior șoferul traumatizat a fost dus la spital.

Forțele de ordine au inițiat căutările fugarului, iar în cele din urmă au reușit să-i dea de urmă. Este vorba de un bărbat de 55 de ani, care în prezent este reținut pentru 72 de ore! Cercetările pe caz continuă.

Vezi și: (video) Incident în cartierul Telecentru. Momentul când un şofer este călcat pe picior de un altul cu roata maşinii

Iar joi, nu departe de locul accidentului de miercuri, a fost imortalizată următoarea situație. Un camionagiu neatent nu a cedat trecerea unui pieton care deja se deplasa pe carosabil. Și toată scena s-a întâmplat chiar în fața unui echipaj de poliție.

Reacția a urmat imediat. Echipajul a inclus girofarul și a efectuat o întoarcere peste linia dublă continuă. Camionagiul și-a dat seama că a călcat pe bec și nu a reușit să meargă departe. Un proces verbal i-a fost asigurat garantat.

VIDEO: facebook.com/iurie.vasluianu

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise