(video/update) A fugit “la mama acasă”? Un șofer vinovat de un accident rutier matinal a plecat de la locul faptei

(update) Conducătorul maşinii care a provocat accidentul şi a fugit de la faţa locului s-a dovedit a fi în stare de ebrietate!


(ştire iniţială) Momentul unui accident de circulaţie a fost surprins de o cameră de bord în această dimineaţă în preajma intersecției străzilor Albişoara cu Andrei Botezatu.

Şoferul vinovat a prezentat un comportament total iresponsabil pentru că nu numai a apucat-o pe o porţiune de drum în care nu avea dreptul să se afle, ci şi a fugit de la locul faptei.

Să nu-l fi observat pe ultimul cum se apropie, a încurcat pedalele sau ce a fost asta?…

Însă nu s-a putut ascunde pentru mult timp şi la mare distanţă. Acesta a fost identificat foarte rapid de către poliţie, după ce s-a oprit pe strada alăturată Petru Rareş, exact în incinta restaurantului “La Mama Acasă”, de unde şi gluma involuntară.

Autorităţile responsabile urmează să cerceteze şi alte circumstanţe şi să ia o decizie de sancţionare conform legislaţiei în vigoare.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/