(video) A învățat lecția? Momentul când un taximetrist ia pe capotă un pieton pe bd. Grigore Vieru

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update) La Poliţie cazul nu a fost înregistrat.


Problemă mare cu benzile dedicate pentru transportul public. Până va fi clar pentru toată lumea cine exact are voie să le folosească, căci se vede că nu e clar încă pentru toţi, unii participanți la trafic, care consideră că, la fel, prestează servicii de transport, vor face în continuare abuz.

Vorbim despre taximetriștii din Chişinău care deseori se grăbesc în a prelua comenzi, ori fac tot posibilul ca să nu se oprească des, dar mai ales să stea în careva ambuteiaje. Un astfel de taximetrist grăbit a lovit astăzi un pieton pe bd. Grigore Vieru din capitală, după ce s-a deplasat intenționat pe banda dedicată pentru troleibuze şi autobuze.

Din câte se pare, pietonul nu a fost lovit atât de puternic încât să nu se ridice de jos, însă cu cel puţin o sperietură zdravănă s-a ales. Mai mulţi trecători s-au apropiat inclusiv pentru a-l lua la rost pe taximetrist, care nici nu a coborât din maşină pentru a se convinge de starea lucrurilor. Deocamdată nu ştie nici dacă avea pasageri la bord şi nici dacă incidentul a fost înregistrat de poliţie.

VIDEO: facebook.com/lewi.lewi.52643821

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata