(video) A păţit-o! Cum un şofer care s-a deplasat pe contrasens pe strada Dimo a luat pe capotă un biciclist

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Iată o lecţie pentru toţi cei care au obiceiul să procedeze la fel pe strada Dimo din sectorul Rîşcani, dar şi pentru cei care în linii generale cam des o apucă pe contrasens pentru a scăpa inclusiv de ambuteiaje.

Conducătorul unui Mercedes-Benz înmatriculat în România a luat pe capotă un bărbat care se deplasa cu o bicicletă electrică, însă şi acesta din urmă a procedat total incorect, contrar RCR.

Am putut afla că incidentul nu a fost înregistrat de către Poliţia Capitalei, semn că ambii şi-ar fi recunoscut vinovăţia şi s-ar fi despărţit cumva amiabil, chiar dacă biciclistul echipat cu o cască s-ar fi ales cu posibile leziuni uşoare.

Atenţie, cuvinte necenzurate!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/