(video) Abia după un al 5-lea concurs s-a putut găsi o companie care să repare podul de pe str. M. Viteazul! Are o filială în Găgăuzia

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

După patru tentative eșuate, la un al cincilea concurs, în sfârșit, a apărut o companie de construcții, care a decis să participe la licitația de reabilitare totală a podului de pe strada Mihai Viteazul din capitală. Când va fi anunțat rezultatul licitației deocamdată nu se cunoaște.

Anterior, cauza eșecurilor era considerată în faptul că prețurile lucrărilor nu au fost ajustate la costurile materialelor de construcție, care s-au scumpit mult, în ultimul timp, pe piața mondială. Astfel spus, pentru lucrările de reabilitare se vor aloca deja peste 78 milioane de lei, cu puţin peste 21 de milioane mai mult.

Din actele puse la dispoziție de autorități s-a putut afla că firma care a participat la licitația de reabilitare totală a podului este una străină, dar cu o sucursală în Găgăuzia. Potrivit documentelor anexate la licitație, este vorba despre o companie din Ucraina, specializată în construcția de poduri și tuneluri.

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/