(video) Accident bizar cu implicarea a patru vehicule pe strada Mihai Viteazul, dintre care unul de poliţie şi un camion

Accident bizar cu implicarea a patru vehicule pe strada Mihai Viteazul, dintre care unul de poliţie şi un camion. Circumstanțele exacte ale producerii incidentului sunt necunoscute deocamdată şi cel mai probabil nimeni nu a avut de suferit. Evident în zonă s-au format şi ambuteiaje între orele 9:00-10:30 din această dimineaţă.

Însă, potrivit celor menţionate de poliţistul din imagini, se poate presupune că maşina Poliţiei Capitalei se afla într-o misiune de serviciu şi ar fi avut girofarul pus în funcţiune. Ieşind pe contrasens în preajma intersecţiei din zonă, şi conducătorul camionului ar fi început concomitent deplasarea la dreapta pe stradela Sfântul Andrei sau a dorit să facă o întoarcere în intersecţie.

Deoarece nu l-ar fi observat, partea din faţă a camionului a atins Duster-ul poliţiei, a cărui şofer i-a pierdut respectiv controlul şi a fost proiectat în câteva maşini de pe contrasens, a căror conducători aşteptau culoarea verde a semaforului. Cel mai probabil vinovat de accident s-ar face camionagiul, deşi autorităţile competente urmează să se expună pe seama acestui caz.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire!

Vezi şi:

(video) Haosul ce se poate întâmpla zilnic în Chişinău din cauza unui accident minor

https://autoblog.md/video-accidentul-zilei-o-masina-inp-a-intrat-in-alta-care-valoreaza-cat-cel-putin-cinci-de-ale-politiei/

https://autoblog.md/video-a-trecut-ca-prin-urechea-acului-vezi-cum-un-sofer-a-evitat-un-accident-pe-strada-m-viteazul/

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/