(video) Haosul ce se poate întâmpla zilnic în Chişinău din cauza unui accident minor

Un accident de circulaţie care s-a întâmplat ieri pe strada Mihai Viteazul este un exemplu clar al haosului care se creează în oraş din cauza unor încălcări de reguli de circulaţie, care pot rezulta în incidente minore.

FOTO: facebook.com/fast.furios.3

La apropierea de intersecţia cu stradela Sfântul Andrei, un SUV BMW de culoare albă s-a lovit uşor lateral cu un Chevrolet. Conducătorul primului circula pe o bandă necorespunzătoare şi a decis să apeleze la un şiretlic pentru a trece pe banda alăturată din dreapta, însă nu a fost să fie. Deşi mai exista loc potrivit imaginilor care a surprins momentul şi a semnalizat manevra, şoferul crossoverului ori nu l-a observat (ceea ce e puţin probabil), ori intenţionat nu i-a permis.

Drept rezultatul, timp de câteva zeci de minute, pentru clarificarea situaţiei şi documentarea accidentului, s-a format un ambuteiaj infernal care s-a întins de la această interesecţie şi până la sensul giratoriu de la Calea Orheiului!

Doar priviţi ce impact major a avut un simplu contact dintre două maşini. Ce să mai spunem despre faptul că un număr mare de autovehicule adunate într-o zonă restrânsă are un impact major asupra atmosferei…

Vezi şi: Important! Procedura de constatare amiabilă a accidentelor rutiere, valabilă de astăzi

Каля Орхеюлуй Петриканы и Витязул всё стоит!!! Две аварии!!!!

Posted by Vadim Todorov on Tuesday, October 22, 2019

Из-за #аварии на М. Витязул у “Ice bravo” пробка достигла круга на Каля Орхеулуй ниже типографии.

В #полиции в плане оперативности ничего не изменилось. Есть над чем работать и работать!

Posted by Alexandr Odintsov on Wednesday, October 23, 2019

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire!

Cmentariile sunt închise