(video) Accident bizar pe strada Doina. Momentul contactului dintre două mașini de același model

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În dimineața zilei de marți, pe strada Doina din capitală, a fost surprins video un accident bizar. Acesta a implicat două Skoda Octavia Combi, mașini care s-au atins în intersecție. Și vezi cine a dat dovadă de lipsă de cunoștințe elementare a regulilor de circulație.

Accident pe strada Doina // VIDEO: facebook.com/ruslan.pirlea

Conform datelor Poliției Capitalei, nimeni nu a avut de suferit în urma acestui accident. În același timp nimeni dintre șoferi nu și-ar fi recunoscut vina, motiv pentru care o înțelegere amiabilă nu a fost! S-a apelat la punctul 13 din RCR, care spune:

„Conducătorii de vehicule implicaţi într-un accident în traficul rutier soldat numai cu pagube materiale imediat la telefon trebuie să anunţe poliţia despre producerea accidentului şi, în cazul în care au ajuns la o înţelegere reciprocă în aprecierea circumstanţelor acestui accident şi dacă starea tehnică a vehiculelor permite garantarea securităţii traficului, sunt obligaţi să se deplaseze, în timp de cel mult 2 ore, la cel mai apropiat post de poliţie pentru întocmirea actelor necesare, având completat formularul de constatare a accidentului aferent poliţei de asigurare obligatorie de răspundere civilă a deţinătorilor mijloacelor de transport auto sau, după caz, schiţa accidentului făcută în prealabil, care trebuie să fie semnate de cei implicaţi în accident.”

În această situație, șoferul care va fi găsit vinovat de producerea acestui accident se va alege cu amendă de până la 1.500 de lei și șase puncte de penalizare.

Vezi încă un moment de neatenție în sectorul Botanica:

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise