(video) Accident cu implicarea unui Ferrari în Sankt Petersburg. Momentul impactului

0

Acum câteva ore, mai exact în după amiaza zilei de 7 iunie, în capitala de nord a Federaţiei Ruse a avut loc un accident rutier grav cu implicarea unei maşini sport de marcă Ferrari. Momentul impactului a fost surprins de o cameră de supraveghere.

Potrivit informaţiilor oficiale, impactul s-a întâmplat pentru că ambii şoferi şi-au dorit să traverseze intersecţia în ultimele clipe de semnal verde intermitent în semafoare, însă nu a cedat trecerea anume conducătorul VW-ului Polo.

Şi celălalt bărbat de la volanul decapotabilei Porftofino şi-a dorit să treacă rapid pentru a nu mai opri la roşu, însă la manevra primului nu s-a aşteptat chiar deloc. Şi nici nu a semnalizat-o.

Coliziunea a fost atât de puternică încât din VW a ieşit motorul, acumulatorul şi alte părţi componente. Bărbatul care conducea automobilul Ferrari, în vârstă de 43 de ani, a avut de suferit traumatisme moderate, însă colegul său, taximetrist, în vârstă de 65 de ani a decedat din cauza unor răni grave. Împreună cu acesta din urmă se afla în maşină şi o femeie în vârstă de 32 de ani, însă aceasta a scăpat cu răni uşoare.

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-o-soferita-a-inchiriat-un-ferrari-de-650000-de-dolari-si-a-facut-accident-in-cateva-minute/

https://autoblog.md/fotovideo-accident-de-lux-la-bucuresti-un-milionar-ajuns-cu-un-ferrari-intr-un-stalp/

https://autoblog.md/foto-video-no-comment-trei-exemplare-laferrari-accidentate-intr-o-zi/

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata