(video) Accident cu un pieton care era la un pas de a fi călcat. Ce trebuie să ne înveţe situaţia dată

Accidentele relatate în presă cu implicarea participanților la trafic mai vulnerabili decât noi şoferii, care ne aflăm în maşini, ar trebui să ne facă pe toţi să circulăm cu o atenţie maximă pe străzile din oraşe, însă în continuare o bună parte din automobiliști nu i-au în considerare aspect.

Un exemplu serveşte situaţia ataşată, care a fost făcută publică astăzi, dar s-a întâmplat din câte se pare către ora amiezii în ziua de 1 februarie. Pe strada Sarmizegetusa, o cameră de bord a surprins momentul când un pieton, care s-a angajat să treacă strada regulamentar, a fost lovit uşor de un SUV, însă totuşi suficient de puternic pentru ca persoana să cadă jos.

Ce ar trebui să ne înveţe din nou această situaţie? Cei care nu au lipsit de la lecţiile predate la şcoala auto ştiu că, elementar, este necesar de redus viteza când are loc apropierea de treceri pentru pietoni şi nu numai.

Nu trebuie uitată nici regula prevăzută în RCR în cadrul articolului 11, litera f: “în cazul în care înaintea trecerii pentru pietoni s-a oprit sau a redus viteza vreun vehicul, conducătorii altor vehicule care se deplasează pe benzile alăturate pot continua deplasarea numai după ce s-au asigurat că pe trecere nu sunt pietoni”!

https://youtu.be/eoX-BOMpBhA
VIDEO: facebook.com/ershovdmitry

Vezi şi:

https://autoblog.md/top-cele-mai-periculoase-trasee-nationale-si-strazi-din-chisinau-iata-unde-exista-un-risc-sporit-de-producere-a-accidentelor/

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/