(video/update) Accident grav cu implicarea unui microbuz de pe ruta Soroca-Bălți. Nouă persoane, luate la spital

(update) Polițiștii au constatat că accidentul s-a produs după ce unul dintre conducătorii auto a ieșit la depășire fără să se asigure. În rezultat, cele două unități de transport s-au lovit frontal, iar microbuzul care circula pe ruta Soroca-Bălți s-a răsturnat pe o parte.

În urma impactului, șapte persoane care se aflau în calitate de pasageri în microbuz și două persoane din Volkswagen s-au ales cu diverse traumatisme și au fost transportate la Spitalul Municipal Bălți pentru îngrijiri medicale. Din cele zece persoane care au ajuns la spital în urma accidentului, nouă au fost aduse de către ambulanțe, iar o persoană a venit de sine stătător.

Din aceste zece persoane, una este internată în secția de reanimare în stare gravă. Este vorba de o femeie din anul 1948.


Opt persoane nu au mai ajuns la destinație, dar la spital, după ce un microbuz de pe ruta Soroca-Bălți a fost implicat într-un accident rutier. Incidentul a avut loc astăzi, în jurul orei 15:20, în satul Elizaveta din mun. Bălți.

Potrivit poliției, în accident au fost implicate două unități de transport, un Volkswagen Golf condus de un șofer în vârstă de 50 de ani, dar și un microbuz marca Mercedes-Benz cu pasageri la bord, controlat de un bărbat de 53 de ani.

În urma impactului opt persoane au ajuns la Spitalul Municipal Bălți cu multiple traumatisme: șase din microbuz și două din VW.

Preliminar s-a constatat că, în circumstanțe necunoscute, autoturismul a ieșit pe banda de sens opus și s-a ciocnit frontal cu microbuzul care se deplasa regulamentar.

Oamenii legii la moment se află la fața locului, cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul, dar și cine se face vinovat de comiterea acestuia.

https://youtu.be/inq2bAsQ-_E
https://www.facebook.com/nordnews.md/videos/567412401329461/?cft[0]=AZWSZrOhy1DfOQyhoZuQ-1Mf8xhgDTSYpIaU6h_PNCRAzq7tBD9elhWAxwfQ7As_niuDs4MHXe3xBJR7qSQSKKCIgSpbqQZFhpsQgcBtdc4Aw3IwhAHemmp5peBTswwXpuOVDVwpER7_I6f-2x2XenwknIQ4nVH9MFvpPbIyIrwaFw&tn=%2CO%2CP-R

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/