(video) Accident grav în Măgdăcești: 16 persoane au fost duse la spitale din Chișinău

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update #3) (video) Camera dintr-o mașină care se deplasa în fața camionului a surprins momentul accidentului din Măgdăcești

Una din cele 16 persoane transportate la spital e în stare gravă. Informația a fost comunicată pentru TV8 de către purtătoarea de cuvânt a Institutului de Medicină Urgentă, Dorina Arsene. Potrivit acesteia, alți șase pacienți în stare de gravitate medie sunt internați, iar opt persoane au primit tratament ambulatoriu și au plecat acasă.


(update #2) În total, 14 persoane au fost aduse cu ambulanța la Institutul de Medicină Urgentă din Chișinău. O persoană a venit ulterior singură la instituția medicală. Alte două persoane au fost internate la Institutul Mamei și Copilului din Chișinău. În total, bilanțul victimelor accidentului de la Măgdăcești a ajuns la 17. Un pacient se află în stare gravă, notează Newsmaker.


(update #1) (video) Momentul accidentului matinal din Măgdăcești. Camionagiul reținut nu a avut timp de reacție


Astăzi dimineață, la ora 6:25, polițiștii din Criuleni au înregistrat informația despre un accident rutier grav, produs pe traseul R6. S-au ciocnit un camion și un microbuz de rută în Măgdăcești, rezultând mai multe victime.

Toate serviciile specializate au intervenit, circulația fiind dată peste cap în Măgdăcești, pe sensul spre Chișinău.

VIDEO: facebook.com/Evacuator Ion, facebook.com/ion.ursu.9847, Viber/@Ina N, Viber/@Alexandru

Conform datelor preliminare pe care le-am obținut de la ofițerul de presă al IP Criuleni, Elena Băetrău, s-a constatat că microbuzul Mercedes, care se deplasa pe ruta Drăsliceni-Chișinău, condus de un șofer de 63 de ani, a fost lovit din partea stângă laterală-posterioară de către un camion MAN cu remorcă. Conducătorul acestuia a efectuat o manevră de schimbare a benzii fără să se asigure corespunzător.

În urma accidentului, 14 pasageri adulți și doi minori aflați în microbuz au fost transportați la spitalele din municipiul Chișinău pentru acordarea îngrijirilor medicale necesare și stabilirea leziunilor suferite.

Nimeni din cei doi conducători auto nu se afla în stare de ebrietate. Poliția încă se află la fața locului. Deplasați-vă cu grijă pe lângă resturile de pe carosabil până traficul din Măgdăcești va reveni la normal!

Vezi și: (video) Accident la intrarea în Ialoveni, dinspre Dănceni. Un șofer în etate nu a cedat trecerea

6 echipe AMU au intervenit la gravul accident din MăgdăceștiIMSP Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă…

Posted by Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească on Wednesday 10 April 2024

Accident grav la MăgdăceștiACTUALIZARE (09:16) Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească (CNAMUP) anunță că la fața locului au intervenit 6 echipe AMU, dintre care 2 echipe specializate de Terapie Intensivă Mobilă din cadrul SAMU Centru și Rîșcani, municipiul Chișinău și 4 echipe AMU din cadrul PAMU Ratuș (Criuleni), Peresecina (Orhei), Cricova (Rîșcani). Astfel, echipele AMU au preluat în siguranță pacienții, determinând că au avut de suferit 16 pasageri cu diverse traumatisme. Tuturor persoanelor accidentate li s-a acordat asistență medicală de urgență la etapa de prespital de către membrii echipelor AMU și victimele sunt transportate asistat cu monitorizarea parametrilor vitali la spitalele din Chișinău. Potrivit poliției, șoferul microbuzului, în vârstă de 63 de ani, nu s-a asigurat atunci când a schimbat banda de deplasare. În rezultat, microbuzul a fost lovit lateral de către camion. Ambii șoferi au fost supuși testului de alcoolemie, iar rezultatul a ieșit negativ.

Posted by Primăria Măgdăcești, Criuleni on Wednesday 10 April 2024

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise