(video) Accident grav pe strada Vadul lui Vodă. Un șofer ar fi derapat intenționat în rampă

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Aseară târziu, către miezul nopții, în jurul orei 23:00, Poliția Capitalei a înregistrat producerea unui accident de circulație grav.

S-a întâmplat în preajma intersecției străzilor Vadul lui Vodă și Podul Înalt. La fața locului au intervenit toate serviciile, inclusiv un echipaj de pompieri.

Informațiile oficiale ne spun despre implicarea unui Mercedes și un Suzuki. Conduse de un tânăr de 21 de ani și o femeie de 36 de ani respectiv.

În urma contactului puternic mașinile au fost deteriorate semnificativ. De asemenea, ambii conducători auto, dar și o pasageră de 19 ani din Mercedes au fost transportați la spital.

Ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, ne-a comunicat că alte circumstanțe se stabilesc. Însă fără a ne confirma sau infirma pretinsul mod de conducere al șoferului Mercedes-ului, descris mai jos.

Iată ce a povestit interpreta de muzică Gloria Gorceag, implicată în acest accident:

Pe 15 martie în jurul orei 22:40 în timp ce eu eram la volan, o altă mașină a intrat în mine. Am fost conştientă până la…

Publicată de Gloria Gorceag pe Sâmbătă, 16 martie 2024

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise