(foto) Renault mai arată puţin din interiorul lui Austral şi anunţă data lansării

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉

Noul Renault Austral continuă să se dezvăluie și vă invită să descoperiți atenția care a fost acordată interiorului său. De la design până la alegerea materialelor și excelența execuției, înlocuitorul lui Kadjar își va cufunda pasagerii într-un spațiu plăcut, modern și elegant.

Echipele de proiectare și inginerie ale Renault s-au asigurat că nivelul de calitate este observat din primul moment. Toate zonele de contact au fost prelucrate atent pentru a le face plăcute și moi la atingere. Materialele au fost alese cu cea mai mare grijă pentru a evidenția un finisaj rafinat și vizibil din start.

„Pentru a ajunge la nivelul de calitate al noului Renault Austral, nu am făcut niciun compromis în ceea ce privește alegerea materialelor și calitatea execuției, cum ar fi finisajul din lemn real, special tratat, al echipării Iconic.”

Francois Farion, Head of Colour & Trim

O planșă de bord elegant structurată în pași

În partea superioară, viziera planșei de bord a fost îndepărtată, iar bordul a fost acoperit cu un material textil căptușit cu finisaj mat, foarte moale la atingere. Banda de lumină se extinde în panourile ușii, ajutând astfel la amplificarea percepției vizuale.

Materialele rafinate, precum lemnul natural tratat după metoda japoneză „Maki-e”, îmbunătățesc interiorul. Această tehnică specială constă în aplicarea mai multor straturi de pigmenți metalici pe lemn cu un material textil, care îi scoate în evidență granulația. La atingere, acest tratament face posibilă păstrarea fibrei și reliefului natural al lemnului.

În cele din urmă, o bandă elegantă cromată satinată înfășoară cu grijă deflectorul orizontal de ventilație.

Panouri cu spumă şi scaune bine îngrijite

Ca o extensie a tabloului de bord, panourile ușilor din față și din spate sunt acoperite cu spumă în partea lor superioară. Acestea au aceleași detalii și finisaje pentru și mai mult rafinament, indiferent de poziția ocupanților.

Materialele textile tapițate se estompează subtil de la negru la gri deschis și se potrivesc cu pielea Synderm (piele sintetică, având o granulație fină) pentru o notă elegantă.

O cotieră elegantă

Consola centrală încorporează o cotieră cu un ornament cromat satinat, pe un capac fin granulat, plăcut la atingere. Inspirat din lumea avioanelor și a ceasornicelor fine, designul este unul care evocă măiestria și precizia. Când îl glisați înapoi sau înainte, emite un sunet mecanic similar cu cel al cadranului de pe un seif – încă un exemplu al atenției deosebite acordate fiecărui detaliu.

Noul Renault Austral va fi dezvăluit în cadrul unei premiere mondiale digitale, marți, 8 martie 2022 la 10:30 (ora Moldovei).

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata