(video) Accident grav pe traseul R3. Un camion răsturnat a dat circulaţia peste cap

1

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update) Accidentul rutier s-a produs mai exact între localitățile Gura Galbenei și Hîrtop, fiind înregistrat la ora 10:50. Conform informaţiilor oficiale, un tânăr de 31 de ani la volanul unei Toyota Prius, locuitor al oraşului Comrat, a ieşit pe contrasens, acolo unde se deplasa regulamentar un Mercedes-Benz Atego, la volanul căruia se aflase un şofer de 38 de ani din Chişinău, care a încercat să evite coliziunea.

Ca rezultat s-a produs un impact frontal, camionul răsturnându-se perpendicular pe traseu, iar Toyota fiind respinsă spre acostament. Şoferul din Toyota a fost transportat la Spitalul Raional Cimișlia cu traumatism preventiv sub forma unei fracturi la piciorul stâng. Camionagiul a scăpat teafăr, însă cu o sperietură zdravănă.

Alte circumstanțe se stabilesc. Informația a fost confirmată pentru AutoBlog.MD de către ofiţerul de presă al IGP Mariana Beţivu.


Un accident rutier între un autocamion şi o Toyota Prius a blocat temporar porţiunea de drum a traseului R3 care leagă oraşele Hînceşti şi Cimişlia. Din informaţiile pe care le deţinem la moment, s-a întâmplat în preajma localităţii Bozieni. Vehiculul de mare tonaj s-a răsturnat.

La faţa locului a intervenit poliţia, pompieri şi medici. S-au format temporar ambuteiaje cu TIR-uri, iar conducătorii unor autoturisme uşoare ocolesc zona prin a ieşi pe acostament.

Revenim cu detalii.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

1 Comentariu
  1. […] села Бозиены после того, как большегруз перевернулся, пишет […]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata