in , , ,

(video) Accident în Bender. Miliţia crede că a fost o cursă stradală

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo ;)

Duminică, în jurul orei 21:25, o mașină marca Toyota a lovit puternic un pilon electric de pe strada Komunisticeskaia din oraşul Bender. Automobilul întâi a derapat şi ulterior s-a întors, ciocnindu-se cu un gard metalic şi apoi în stâlp.

Un tânăr de 20 de ani conducea mașina. Medicii l-au diagnosticat cu o plagă la cap, iar asistenţa-i acordată nu a necesitat internarea în spital. În automobil se mai afla un pasager minor în vârstă de 17 ani care nu a avut de suferit.

Cauzele producerii accidentului sunt cercetate. Aparent, conform unor imagini surprinse de o cameră de supraveghere, tinerii au organizat/participat într-o cursă stradală ilegală, deşi cei doi neagă acest lucru. Testul alcoolscopic preliminar a arătat un rezultat negativ, dar au fost preluate şi alte probe biologice.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!