(video) Accident în centrul capitalei. Unei mașini i-au sărit toate airbagurile după contactul cu o Tesla

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un accident de circulație s-a produs astăzi sub ferestrele Președinției și Parlamentului. În ambele clădiri urmează să ajungă președintele Italiei aflat în vizită în țara noastră. Însă să revenim la cele întâmplate propriu-zis.

VIDEO: facebook.com/maximus.cactus, t.me/APCUB

Conform datelor pe care le-am obținut de la Poliția Capitalei, acest accident a fost înregistrat la ora 12:45. A avut loc în intersecția bd. Ștefan cel Mare cu strada Sfatul Țării. A implicat un Renault Kadjar și o Tesla Model X.

Mai aflăm că la fața locului a fost chemat un echipaj de poliție pentru documentare, semn că nu s-a ajuns la vreo înțelegere amiabilă. Cât de ciudat nu ar părea, observați câte deteriorări a avut de suferit o mașină în raport cu cealaltă.

Și chiar dacă șoferul din Renault a fost găsit vinovat, fiind deja sancționat pentru manevra neasigurată, rămâne misterioasă lipsa/dispariția plăcuțelor de pe Tesla. Un cititor ne-a comunicat că ar fi avut plăcuțe PROBE.

Un apropo pe final. Până la această oră, doar astăzi, s-au înregistrat în capitală trei accidente cu implicarea de mașini electrice Tesla!

Vezi și: Cazul accidentului cu Tesla din Chişinău. Vinovat nu ar fi fost şoferul, conform unei ipoteze

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise