(video) Accident în lanţ în regiunea Altai. Iată de ce trebuie să eviţi circulaţia prin viscol

Un accident în lanţ grav s-a produs în acest weekend pe un traseu din preajma oraşului Barnaul din regiunea Altai, Federaţia Rusă. Din cauza unei furtuni de zăpadă care a limitat foarte mult vizibilitatea, circa 30 de autovehicule au fost implicate, iar în urma incidentului două persoane şi-au pierdut viaţa şi alte câteva s-au ales cu traumatisme.

Am aflat despre el de la echipa din România de la Hello Siberia Expedition, care recent a efectuat o expediţie spre Polul Frigului din Siberia şi acum fiind în drum spre casă, trebuiau să meargă pe acelaşi drum, însă au evitat accidentul pentru că s-au oprit la Kemerovo pentru a aştepta să treacă viscolul.

În total peste 300 de angajaţi ai poliţiei şi salvatori s-au implicat pentru a acorda asistenţă şi ajutor, în timp ce şoseaua a fost eliberată abia peste o zi şi câteva ore. După primul accident care a format blocajul au mai avut loc şi altele, iar pentru a opri nenorocirile, până când au sosit autorităţile la faţa locului, şoferi care rulau pe sensul opus încercau cum era posibil să-i avertizeze pe ceilalţi colegi.

Iată unul dintre impacturi, așa cum s-a văzut și s-a “simțit” dintr-un camion. Şoferul a observat mașinile când nu a mai putut evita lovitura, deşi şi el, ca şi mulţi alţii, aveau o viteză deloc necorespunzătoare timpului de afară.

ATENŢIE, IMAGINI CU IMPACT EMOŢIONAL!

ATENŢIE, UNELE CLIPURI CONŢIN CUVINTE NECENZURATE!

GALERIE FOTO:

Vezi şi:

(video) S-a rătăcit cu elicopterul! Un pilot a aterizat pe o şosea pentru ca să afle pe unde să o ia

(video) Accident în lanţ cu peste 70 de maşini. Imagini groaznice de pe o cameră de bord

https://autoblog.md/video-test-drive-cu-noul-audi-a7-finisat-cu-accident-cu-implicarea-a-12-masini-in-sankt-petersburg/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/