(video) Accident în sectorul Botanica. O maşină de poliţie a intrat în uşa unui Mercedes-Benz

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update) Accidentul a fost înregistrat la ora 17:27 printr-un apel la 112. În ambele automobile se aflau conducători auto în vârstă de 22 de ani. În urma impactului nimeni nu a avut de suferit. Pe caz a fost inițiată o anchetă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor celor întâmplate, ne-a comunicat ofiţerul de presă al Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, Svetlana Scripnic.


Un accident rutier cu implicarea unei maşini a Poliţiei Capitalei s-a produs în această seară la intersecția bd. Dacia cu strada Cuza Vodă. Este de la sine clar că cineva nu a cedat trecerea, însă cine anume urmează a se stabili.

Din imaginile foto şi video disponibile, unele dintre care ne-au fost expediate la adresa redacţiei, se poate observa că maşina de poliţie avea girofarul inclus chiar şi după accident. Nu se exclude că şoferul Mercedes-ului alb a fost luat prin surprindere când echipajul s-ar fi deplasat la o chemare.

Apropo, în weekendul trecut, peste 1000 de polițiști s-au aflat la datorie în weekend pe traseele din țară pentru siguranța cetățenilor. Polițiștii de patrulare au depistat circa 2.800 de participanți la trafic care au neglijat regulile de circulație rutieră, în consecință toți au fost sancționați în conformitate cu legislația în vigoare, dintre care:

  • 48 de șoferi se deplasau la volanul unității de transport sub influența băuturilor alcoolice, toți au fost înlăturați la timp;
  • 1.526 de șoferi au depășit limita de viteză stabilită pe sectorul de drum;
  • 553 de conducători auto nu au respectat indicatoarele de semnalizare rutieră;
  • 481 șoferi conduceau fără a avea cuplată centura de siguranță;
  • 91 de conducători auto nu au cedat trecere legală pietonilor;
  • iar 77 de pietoni au fost amendați pentru că traversau strada în locuri ne permise.

La fel, polițiștii de patrulare au intervenit în 209 apeluri parvenite la Serviciul unic 📞112.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise