(video) Accident mai neobişnuit pe Calea Orheiului. Un taximetrist a frânat brusc şi s-a ales imediat cu o “surpriză”

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Accidentul din imaginile ataşate, care au devenit disponibile pe larg abia aseară, s-a produs în după amiaza zilei de ieri pe Calea Orheiului. La serviciul 112 a fost înregistrat la ora 14:40.

Din informaţiile disponibile aflăm că un taximetrist în vârstă de 60 de ani, aflat la volanul unei Toyota Prius, a frânat brusc, iar o camionetă Mercedes-Benz care se deplasa în spate, la volan fiind un bărbat de 43 de ani, nu ar fi păstrat distanţa necesară şi nici nu fixase bine încărcătura. Drept rezultat mai multe bare de metal au intrat în spatele taximetrului şi l-au străpuns.

Din fericire nimeni nu a avut de suferit, iar în autoturism nu erau pasageri pe bancheta din spate. Șoferul care va fi găsit vinovat urmează a fi sancționat cu o amendă de până la 1.500 de lei şi cu şase puncte de penalizare.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/