(video) Accident nocturn grav pe strada Grenoble. Un BMW M3 a fost făcut zob

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update) Informații de la IGSU:

Apelul de la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 22:34. La fața locului a fost îndreptat un echipaj de salvatori și pompieri. Se confirmă că erau trei persoane în habitaclul BMW. Două dintre acestea au reușit să iasă de sine stătător, însă șoferul a rămas blocat în interior din cauza unei fracturi deschise la picior.

Salvatorii au acționat cu precauție efectuând lucrări de extragere a conducătorului auto în condiții de maximă siguranță. Ulterior bărbatul a fost predat echipajului de medici și transportat la spital pentru îngrijiri de rigoare.


Alții nu învață din greșelile altora. Nu este pentru prima dată când conducători de mașini sport din Moldova le strică din cauza neadaptării la condițiile rutiere. Însă iată o nouă dovadă că această recomandare este pur și simplu ignorată.

Aseară, în jurul orei 22:40, Poliția Capitalei a înregistrat acest urât accident de circulație produs pe strada Grenoble. Un tânăr de 29 de ani a pierdut controlul unui BMW M3 pentru că nu a ținut cont de situația rutieră (constatare oficială), în timp ce afară se înregistrau precipitații și pe carosabile erau acumulări de apă.

VIDEO: t.me/@txrtxk, t.me/@SerGiu_014, t.me/automobil_md
@garik_sergeevich

авария на Grenoblia 22.35

♬ Danger – SoundAudio

Sedanul de ultimă generație cu cel puțin 510 CP s-a lovit agresiv într-un pilon cu partea laterală stângă, iar viteza impactului a fost considerabil mai mare decât la testele Euro NCAP. În rezultat nu va mai putea fi reparat, însă acest BMW și-a îndeplinit principala misiune pentru care a fost creat. Toți pasagerii au scăpat cu viață.

Șoferul și alte două persoane din cabină au fost transportați la spital pentru investigații medicale. Martorii spun că doar șoferul a rămas blocat cu picioarele fracturate, însă era conștient. Pompierii însă și-au făcut treaba și l-au scos dintre fiare.

Vezi un caz similar din noiembrie 2023: (video) Imaginea zilei: Până aici cu șofatul agresiv!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise