(video) Această casă pe roţi făcută pe bază de KAMAZ are dormitor, cinema, hamam şi garaj

Cine a spus că pe bază de camioane KAMAZ nu se pot face case pe roţi! Inginerii unei companii din Nijnii Novgorod au transformat un KAMAZ-43118 cu o formulă de roţi 6×6 într-un vehicul recreațional premium, cu un garaj-remorcă de șapte metri lungime și saună, printre altele.

Casa pe roţi unică, vopsită în nuanţe kaki pentru a forma o livrea camuflantă, similară cu cea a vehiculelor militare, este echipată cu: un generator, troliuri (cel frontal fiind acţionat electric şi având o capacitate de până la 8.1 tone), deflectoare, sistem de încălzire (inclusiv autonomă şi inclusiv pentru rezervoarele de carburant, două la număr), sistem de climatizare, precum și un rezervor de apă potabilă cu un volum de 400 de litri, printre altele (vezi lista cu toate dotările în documentul ataşat mai jos).

Pe acoperiș se află instalat un portbagaj expediţional şi mai multe panouri fotovoltaice care stochează energia în baterii pentru alimentare ulterioară cu energie electrică. Toate acestea şi multe altele îi permit vehiculului să fie pe deplin autonom în timpul călătoriilor.

În particular, cabina șoferului este echipată cu un spațiu pentru dormit, un sistem de încălzire, un sistem audio, o cameră video retrovizoare, precum și izolație fonică suplimentară.

Iar în interiorul modulului “rezidențial” de mărimi 7.200 x 2.400 x 2.000 milimetri se află o bucătărie cu un mic aragaz, un șemineu, o zonă de luat masa, un dormitor full-size și un home cinema, un candelabru cu LED-uri, precum și o baie cu cabină de duș și un hamam (baie turcească de aburi), ori saună în altă configuraţie, evident ambele de dimensiuni reduse.

O temperatură confortabilă în timpul călătoriei este creată prin intermediul unui încălzitor auxiliar separat, unui sistem de aer condiționat și un sistem de pardoseli calde.

În plus, KAMAZ-ul pentru călătorii mai poate fi echipat cu o altă remorcă cu o lungime de şapte metri, în care pot fi transportate două motociclete sau un ATV pe lângă alte echipamente, deşi, compartimentul său de încărcare poate fi personalizat la dorinţa clientului, acesta putând fi transformat într-un spaţiu suplimentar de locuit. În acest caz, capacitatea maximă de locuri de dormit creşte cu încă opt pe lângă cele şapte din modulul principal.

Preţul de start al camionului reacreaţional cu remorca suplimentară este de 13.150.000 de ruble (circa 160.000 de euro), iar opțiunea fără remorcă – 9.000.650 de ruble (circa 110.000 de euro).

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-earthcruiser-explorer-xpr440-casa-pe-roti-care-te-poate-duce-pana-la-capatul-lumii/

https://autoblog.md/video-un-pick-up-ford-a-fost-transformat-intr-o-casa-pe-roti-care-costa-1-5-milioane-de-dolari/

(video) Noile case pe roţi Hymermobil B-Class ModernComfort şi MasterLine au la bază şasiul noului Sprinter

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/