(video) Acest dispozitiv te va anunţa dacă cineva îţi fură maşina. Iată cum funcţionează

Tânăra companie americană Waylens a dezvoltat un dispozitiv care îi va ajuta pe şoferi să-şi protejeze automobilele de eventuale spargeri sau furturi. Mai exact, este vorba despre o cameră video care poate filma la 360 de grade, numită Secure360.

Gadgetul se fixează pe parbriz şi permite urmărirea automobilului non-stop şi în timp real. Camera sa poate recunoaşte spargerea unui automobil şi să-l avertizeze pe proprietar despre aceasta prin intermediul unei aplicaţii speciale de pe telefon. De asemenea, o notificare vine şi atunci când informaţiile GPS detectează un schimb al unghiului maşinii în cazul când aceasta se fură.

Camera Secure360 mai poate fi folosită şi în calitate de cameră de bord, iar startul filmării călătoriei poate fi dat printr-o comandă vocală. Dispozitivul mai este capabil să înregistreze momentul unui accident, iar ulterior secvenţa poate fi folosită pentru a stabili cine este vinovat.

Nu în ultimul rând, cu Secure360 proprietarul automobilului furat îi poate găsi poziţionarea pe hartă cu ajutorul aplicaţiei mobile, iar dacă aceasta este furată sau distrusă materialele video vor putea fi găsite stocate într-un serviciu cloud.

The Verge scrie că o cameră fără modul 4G costă 249 de dolari, iar una cu acest modul 349 de dolari.

Vezi şi: (video) Știați că mașina vă poate fi furată cu ajutorul unui telefon Nokia 3310? Iată cum este posibil

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/