(video) Agitaţie în America după UAZ Patriot! Suma depozitelor de precomandă ar fi depăşit 3.8 milioane de dolari

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Prezentarea SUV-ului rusesc UAZ Patriot de către distribuitorul oficial Bremach Inc. în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles a generat un val de reacţii pozitive! Maşina de teren a fost bine primită de americani. Să fi jucat un rol important combinaţia preţ-ofertă?

Într-o postare oficială pe Twitter, care datează din 20 noiembrie, Bremach Inc. a anunţat că a reuşit să adune 3.8 milioane de dolari din depozitele de precomandă – 100 de dolari pentru o rezervare.

Respectiv, din toată America, minim 38.000 de oameni sunt interesați real să-şi achiziționeze un Patriot!

SUV-ul Bremach 4×4 are un preţ de start de 26.405 dolari, ceea ce îl face de departe cel mai ieftin vehicul de acest gen din SUA.

Specificațiile finale sunt încă în curs de elaborare, dar planul este de a-l oferi cu un sistem 4×4 standard, cutie de transfer cu demultiplicator, o transmisie automată GM cu 6 trepte și un motor cu patru cilindri de 2.7 (150 CP), alături de o listă generoasă de dotări, în timp ce opțiunea unui V8 este în pregătire.

Bremach Inc. va mai oferi şi o garanție atractivă – 5 ani sau 60.000 de mile pentru autovehiculul în sine (bumper-to-bumper) și 10 ani sau 120.000 de mile pentru motor şi cutia de viteze!

Reprezentanții Bremaсh subliniază: Patriot este prima mașină rusească livrată oficial în Statele Unite!

Cmentariile sunt închise