(video) Alt caz! Un șofer din Chișinău a uitat că în dreapta sa are un autobuz

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

O altă situație în care transportul/bunul public este deteriorat de șoferi neatenți. Un tip s-a băgat în fața unui autobuz de rută, deși cu doar câteva clipe mai devreme a trecut pe lângă el! Cum e posibil să se întâmple una ca asta și ce ar fi crezut, că i se va ceda trecerea?

Deși accidentul a fost înregistrat ieri înainte de ora amiezii, pe bulevardul Grigore Vieru, imagini cu momentul accidentului au apărut în această după amiază. Poliția Capitalei l-a înregistrat, soldat fiind cu pagube materiale. Din fericire nimeni nu a avut de suferit, nici pasageri din autobuz.

Vârsta șoferului din Skoda nu se cunoaște și nici dacă mai avea sau nu pe cineva în cabină. Urmează a se stabili cine exact se face vinovat.

Dar voi cum credeți, a greșit șoferul din Skoda, deși marcajul șters arată că poate vira și la dreapta?

Atenție, limbaj licențios!

А вот и видео прилетело…. Для тех кто усердно обвинял водителя автобуса…. Продолжайте в том же духе поворачивать, со средней полосы на лево и на право….

Posted by Andrey Sturza on Friday 28 June 2024
Un tip s-a băgat în fața unui autobuz de rută.

Vezi și:

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise