(video) Alt nivel de curaj la volan? Un şofer beat a făcut accident după derapaje într-o intersecție din sectorul Buiucani

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un şofer beat s-a dat în spectacol aseară către miezul nopţii. În intersecția străzilor Alba Iulia şi Liviu Deleanu s-a angajat în derapaje, după care a făcut un accident. Până la venirea poliţiei mai mulţi martori nu s-au arătat indiferenţi şi au decis să oprească ilegalitățile, însă s-a iscat între timp un conflict care s-a transformat într-o scurtă bătaie.

Conform datelor Poliţiei Capitalei, după prima sesizare prin apel la 112, la fața locului s-au deplasat echipaje BPRO. Ulterior au fost solicitați reprezentanți INSP pentru a documenta acțiunile tânărului.

Solicitată pentru o reacţie, ofiţerul de presă al INSP Natalia Golovco ne-a confirmat cele întâmplate, precum şi faptul că individul fusese în stare de ebrietate avansată! Şoferul a fost documentat în baza art. 241 alin. 1 din Codul Contravenţional și articolul 264 prim din Codul Penal! Maşina i-a fost ridicată la parcarea specială.

Atenţie, imaginile pot conţine cuvinte necenzurate!

https://www.tiktok.com/@me4tately/video/7251111929974902022

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise