in , ,

(video) Apariţie total neaşteptată într-o intersecţie din Chişinău. Show-ul pe care l-au văzut câţiva şoferi opriţi la semafor

Apariţie total neaşteptată într-o intersecţie din Chişinău. Acum câteva ore, câţiva şoferi care s-au oprit la un semafor de pe bd. Grigore Vieru, au avut parte de un mic show organizat de conducătorul unui sedan Mercedes-Benz.

Într-un buzunar în care participanţii la trafic se pot întoarce legal pentru a circula pe sensul opus a şi apărut acest Mercedes. Conducătorul şi-a demonstrat abilităţile în a face derapaje controlate. S-a întâmplat totul practic în trafic şi într-un spaţiu restrâns, asta pentru că în imediata apropiere mai mulţi automobilişti îşi parchează de regulă vehiculele.

Într-un final călăreţul şi-a putut stăpâni calul, însă nu este recomandat de imitat astfel de manevre într-un astfel de spaţiu public. În plus, poliţia este în drept să aplice sancţiuni pentru aceasta deoarece acţiunile sunt catalogate prin lege ca fiind un condus agresiv.

Autor video: facebook.com/yugin.klein

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire!

Vezi şi:

(video) Imagini pe care puţini le-au văzut. A fost pe cale să lovească un taxi în încercarea de a derapa pe un rond

(video) Intersecţia din Chişinău unde poţi derapa imediat după ce vezi verde în semafor, dar e periculos să o faci

(video) Lecţii practice de drift? Încă o maşină a fost văzută pe lacul Ghidighici