(video) Reportaj special: Vanul perfect pentru băieți! Cum a fost modificat un Mercedes-Benz Sprinter 4×4 în Moldova

1

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Autor: Constantin MihalachiVideo: Victor Postică

Aici acasă, avem oameni care știu să facă treabă bună în multe domenii, iar cel de modificare și pregătire a automobilelor nu este o excepție. Cu puțin timp în urmă, o bună cunoștință de-a AutoBlog.MD, ne-a anunțat că tocmai a fost terminat lucrul la un Mercedes-Benz Sprinter.

Pe fir era Constantin Bolea de la Top Tuning, iar pentru că clientul urma să plece în câteva zile cu mașina către Germania, pentru a primi certificatul TUV, a trebuit să ne mobilizăm foarte repede pentru această filmare.

Și iată că acum vă putem arăta și vouă frumusețea acestui Sprinter dotat cu tracțiune integrală! Mașina a fost pregătită atât pentru escapade cu băieții la pescuit sau vânătoare, cât și pentru călătorii de lungă durată cu familia.

S-a lucrat intens la el, au fost cheltuiți mulți bani, însă s-a mizat pe calitate. Acest Sprinter este dotat chiar și cu panouri fotovoltaice, în timp climatizarea și încălzirea interiorului este asigurată de un sistem Webasto de ultimă generație.

Vă invităm să vedeți și voi reportajul cu acest exemplar frumos. Vizionare plăcută!

Aici găsiți link spre canalul nostru de YouTube! Abonaţi-vă!
1 Comentariu
  1. Simona spune

    Aproape că este o garsonieră pe patru roți, mai lipsește doar toaleta.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

https://abangsongan.desa.id/https://abuan.desa.id/https://banua.desa.id/https://baturselatan.desa.id/https://baturtengah.desa.id/https://baturutara.desa.id/https://bayunggede.desa.id/https://belandingan.desa.id/https://belanga.desa.id/https://belantih.desa.id/https://buahan.desa.id/https://bunutin-kintamani.desa.id/https://catur.desa.id/https://daup.desa.id/https://dausa.desa.id/https://demulih.desa.id/https://gunungbau.desa.id/https://katung.desa.id/https://kedisan.desa.id/https://kintamani.desa.id/https://lembean.desa.id/https://manikliyu.desa.id/https://pengejaran-kintamani.desa.id/https://pengiangan.desa.id/https://pinggan.desa.id/https://satra-kintamani.desa.id/https://sekaan.desa.id/https://sekardadi.desa.id/https://selulung.desa.id/https://siakin.desa.id/https://songana.desa.id/https://songanb.desa.id/https://subaya.desa.id/https://suter.desa.id/https://terunyan.desa.id/https://ulian.desa.id/https://undisan.desa.id/