(video/update) Ar fi adormit? O şoferiţă a scăpat de sub control direcţia maşinii şi a lovit alte câteva în sectorul Buiucani

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update #2) La volanul maşinii responsabile de producerea accidentului era o tânără în vârstă de 20 de ani!


(update) Conform datelor care ne-au fost furnizate de ofiţerul de presă al Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, Svetlana Scripnic, cazul este documentat şi urmează să se facă şi o expertiză medico-legală pentru a se stabili care era starea taximetristului în momentul producerii accidentului.

Deocamdată sancţiunea pe care o riscă este o amendă de 1.500 de lei şi şase puncte de penalizare.


Un accident matinal s-a produs astăzi pe strada Nicolae Costin din sectorul Buiucani, iar momentul a fost surprins de camera de bord al unui conducător auto care se deplasa după cel implicat. Imaginile arată că la un moment dat direcţia Prius-ului începe uşor să se piardă, iar ca urmare a avut loc un contact cu câteva automobile parcate la marginea străzii.

Din ce se poate auzi, lovitura a fost destul de puternică. A fost deteriorată cel puţin oglinda retrovizoare a unei Skoda Fabia care avea pe cineva la volan, după care s-a lovit mai agresiv posteriorul unui Prius, iar acesta din urmă din câte se pare a atins un Audi A5 Coupe.

Conform datelor Poliţiei Capitalei, accidentul a fost înregistrat la ora 8:30 la adresa N. Costin 48/2 şi s-a soldat doar cu pagube materiale. Alte detalii deocamdată nu se cunosc şi nici motivul pentru care controlul maşinii a fost pierdut. Internauţii intuiesc că şoferul fie ar fi adormit, fie atenţia i-a fost luată de privitul îndelungat în ecranul telefonului.

VIDEO: facebook.com/radu.bargan.5

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata