(video) Aston Martin şi-a modificat emblema pentru a opta oară în istorie

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În urma unui teaser destul de misterios de la începutul acestei săptămâni, Aston Martin dezvăluie o nouă emblemă a mărcii. Venind tocmai la timp pentru a sărbători noua investiție masivă din partea fondului suveran al Arabiei Saudite, pe care președintele executiv al companiei, Lawrence Stroll, a descris-o drept „un eveniment care schimbă jocul” pentru producătorul de automobile, noua emblemă este însoțită şi de un nou slogan – Intensity. Driven.

Aripile emblematice ale Aston Martin îşi i-au zborul într-o nouă eră intensă, marca britanică de ultra-lux lansând o nouă strategie de brand creativă, îndrăzneață și o campanie globală de marketing pentru a-și accelera și mai mult creșterea în rândul unor noi audiențe. Peste 60% din vânzările actuale implică noi clienţi pentru brand.

Pe lângă noua expresie vizuală și verbală, redesignul include o actualizare contemporană a aripilor iconice, create de funcția de design renumită în întreaga lume a producătorului în colaborare cu apreciatul director de artă și designer grafic britanic Peter Saville.

În formă fizică, noul design al aripilor va fi realizat manual de artizani din cartierul de bijuterii din Birmingham și va fi aplicat pentru prima dată pe următoarea generație de mașini sport a companiei. Este prima actualizare majoră a mărcii din 2003 și doar a opta din istoria de 109 ani a Aston Martin când a fost ajustată semnificativ.

De facto, practic nu există modificări vizibile, cu excepția faptului că acel cadru al aripilor stilizate a devenit mai subțire, iar numele companiei este acum scris pe un fundal verde închis în loc de negru.

Pentru a marca lansarea, Aston Martin a lansat fotografii din culisele procesului unic de creare în studioul Vaughtons din Birmingham, firma de argintărie veche de 203 de ani, renumită pentru realizarea Cupei Asociației de Fotbal și a medaliilor pentru Jocurile Olimpice de la Londra din 1908.

În acest weekend, echipa Aston Martin Aramco Cognizant F1 va prezenta cu mândrie noile aripi pe monoposturi, în cadrul Marelui Premiu al Franței. Sărbătorind cea de-a 100-a aniversare a primei înscrieri la un Grand Prix a mărcii, Aston Martin va concura în mod simbolic cu logoul original pe nasul mașinilor sale, oglindind marca prezentată la primele sale participări la Grand Prix-uri în 1922.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/