(video) Atenţie la cum conduce un şofer din capitală! Iată ce situaţii de accident vă poate crea

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Atenţie în trafic! Conducătorul unui autoturism marca BMW poate genera diverse situaţii de accident din cauza deplasării haotice pe străzi. De exemplu schimbul benzilor le realizează neregulamentar şi pe neprins de veste, aşa cum s-a întâmplat în situaţia din imagini.

Posesorul breakului Skoda Fabia a fost nevoit să iasă brusc pe contrasens pentru a evita un contact lateral, însă imediat şi la limită a reuşit să revină înapoi şi să evite un accident frontal dur, care s-ar fi putut solda cu nişte consecințe grave. Din fericire s-a ales doar cu o sperietură zdravănă şi cu o oglindă stricată.

De parcă nu s-a întâmplat nimic, tipul cu BMW şi-a continuat deplasarea pe strada Mihai Viteazul şi ulterior pe strada Petricani. Posesorul camerei de bord a făcut publice aceste imagini în speranța că îl vor ajuta pe şoferul din Skoda să-şi caute dreptatea.

VIDEO: facebook.com/firmiaf

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/