(video) Atenţie, risc sporit de accidente! Din cauza ceţii unii automobiliști o pot apuca pe contrasens

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Se circulă în condiţii de ceaţă în absolut toată ţara şi în curând se lasă întunericul. Vă îndemnăm să fiţi foarte prudenţi la drum şi să conduceți cu o viteză mai mică decât de obicei dacă nu există o bună vizibilitate. Nu vă expuneți riscului de a genera sau fi implicaţi în accidente!

Totodată, iată dovezi că pe drumurile cu mai multe benzi de circulaţie, pe timp de ceaţă, unii conducători auto s-ar putea dezorienta în spaţiu. Drept urmare, ar putea ajunge pe contrasens fără să-şi dea iniţial seama. Câţiva şoferi au fost filmaţi cum s-au pomenit deja într-o astfel de situaţie!

Începând cu ziua de luni şi pe parcursul întregii săptămâni este prognozat un cer senin şi în nord nişte ploi slabe, iar în bătaie directă a soarelui temperaturile în termometre vor depăşi 15 grade Celsius!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise