(video) Atenție, șoferi! Groapa din Durlești care vă poate avaria mașina și în 2020

Suntem deja obișnuiți cu faptul că nu avem cel mai bun asfalt din lume pe drumurile din Republica Moldova, însă unele porțiuni de drum chiar ne poate lăsa și pe noi cu multe semne de întrebare.

Este și cazul unei gropi care s-a format pe strada Livezilor din orașul Durlești și care zilnic pune în pericol viețile a sute de participanți la trafic, inclusiv pietoni, și care se pare că are toate șansele să treacă și în anul 2020 din moment ce sunt slabe șanse ca cineva să o repare definitiv în ultima zi a anului 2019.

Imaginile au fost postate de către un șofer pe grupul de Facebook –  Durlești City.

Durleștenii cunosc foarte bine această groapă care are ceva timp de când s-a format. De altfel este una foarte periculoasă din moment ce este adâncă și are un diametru de aproape un metru.

Astfel, aici foarte ușor puteți deteriora nu doar anvelopele, dar şi suspensia mașinii. Pericolul este și mai mare pentru pietoni care pot cădea în această gaură care are o adâncime considerabilă.

Zilele trecute cineva pusese o roată în gura acestei gropi, însă pentru că cineva a îndepărtat-o între timp, acum șoferii nu mai au nici un indiciu care să sugereze acest pericol! Deci mare atenţie dacă circulaţi prin zonă!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire!

Vezi şi:

https://autoblog.md/imaginea-zilei-cum-fost-reparata-groapa-din-durlesti-care-cazut-un-camion-cu-o-roata/

„Conducătorii auto nu au…”. Declaraţia judecătorilor prin care o şoferiţă a primit despăgubiri după ce a dat într-o groapă

(foto) Atenţie, groapă periculoasă! Roţi a două maşini din capitală au fost deja distruse

https://autoblog.md/video-si-a-bagat-telefonul-intr-o-groapa-de-pe-strada-ismail-pentru-a-o-filma-sub-asfalt-nu-era-nimic/

Cmentariile sunt închise