(video) Au fost implicați în accidente din cauza neatenției sau a ploii? Zeci de şoferi au fost puşi astăzi la încercare

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Astăzi pe teritoriul Republicii Moldova, dar şi peste capitală, au căzut precipitații sub formă de ploaie. Deşi nu a fost una torenţială, apa şi umezeala de pe carosabile a fost suficientă pentru a contribui într-o oarecare măsură la producerea unor accidente în oraş, unele dintre care cu multe autovehicule, iar altele soldate cu traumatisme.

De exemplu, dimineaţa a început cu un accident în lanţ înregistrat pe strada Alecu Russo, pe tronsonul care coboară în pantă. Apelul la 112 a avut loc la ora 9:45. În total cinci maşini au fost implicate, dar din fericire nimeni nu a avut de suferit. Șoferii au spus reporterilor TV8 că de vină ar fi condițiile meteo și starea carosabilului. Inițial, trei mașini s-au lovit în lanț, chiar în fața semaforului. La scurt timp, alți doi șoferi care nu ar fi fost atenți la drum s-au ciocnit cu automobilele oprite.

Iar la ora 10:15 a fost înregistrat un accident la intersecţia străzilor Studenţilor şi Dimo din acelaşi sector. Două automobile de model Renault şi VW au intrat în contact, iar şoferiţa din maşina de marcă franceză s-a ales cu traumatisme. În dependenţă de gravitatea leziunilor victimei șoferul vinovat urmează a fi sancționat conform legislației în vigoare.

Încă un accident cu mai multe automobile implicate a fost înregistrat la ora 14:50, la intersecţia bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt cu strada Ciuflea. Conducătorul în vârstă de 44 de ani al unui automobil Chrysler i-a pierdut controlul şi a părăsit carosabilul, lovind alte două autoturisme parcate. Din fericire nimeni nu a avut de suferit, însă tipul este suspectat că ar fi şofat în stare de ebrietate, ceea ce urmează să se stabilească. Deocamdată a fost sancţionat cu amendă de până la 1.500 de lei şi şase puncte de penalizare pentru accident.

FOTO: t.me/Ungureanu112

Până la momentul publicării acestui articol, astăzi, pe teritoriul capitalei, au fost înregistrate de poliţie 56 de accidente rutiere, ne-a comunicat ofiţerul de presă al Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, Svetlana Scripnic!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise