(video) Auto Guangzhou 2021: Premieră – A debutat primul SUV complet electric de la Mitsubishi

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Anunțat încă din vară, noul Mitsubishi Airtrek a fost prezentat oficial la Salonul Auto de la Guangzhou. Dacă în anii precedenți acesta era numele unei variante a modelului vechi Outlander pentru piața japoneză și alte câteva țări, atunci noul Airtrek este dezvoltat complet în China de către întreprinderea comună GAC Mitsubishi. 

Și acum Airtrek este o mașină electrică – primul SUV electric de la Mitsubishi!

Caracteristici cheie:

  • Mitsubishi Airtrek este de fapt o versiune reproiectată și modificată a SUV-ului GAC Aion V. Dimensiunile sale sunt: 4.630 x 1.920 x 1.728 x 2.830 mm în lungime, lăţime, înălţime şi ampatament. Pentru comparaţie, noul Outlander are 4.710 x 1.862 x 1.748 x 2.706 mm.
  • Din punct de vedere al designului exterior, lucrurile nu s-au limitat doar la înlocuirea logourilor. SUV-ul nipon are un design diferit, cu o față specifică cu semnătura Dynamic Shield, alte bare de protecție și blocuri optice full LED, etc. Mânerele exterioare sunt retractabile electric. Jantele pot măsura între 17-20 inci.
  • Interiorul a fost, de asemenea, schimbat semnificativ, chiar până la mânerele pentru deschiderea ușilor. Modelul are propria planşă de bord cu două monitoare separate. Diferit este volanul cu trei spiţe, în timp ce tunelul central are două niveluri. Dezvoltatorii compară spațiul din cabină cu spațiul dintr-un MPV compact deoarece există o podea plată și o distanță impresionantă între rânduri.
  • Din punct de vedere tehnic, noul Mitsubishi Airtrek imită modelul Aion V din 2020. Singurul motor electric de pe puntea din față produce 184 CP și 350 Nm. Bateria răcită cu lichid cu o capacitate de 70 kWh oferă o autonomie de până la 520 km (ciclul CLTC). Platforma din aliaj de aluminiu folosită este numită GEP (GAC Electric Platform) şi include o suspensie spate semi-dependentă.
  • Din lista de dotări disponibile fac parte: asistent vocal; navigaţie cu realitate augmentată; scaune reglabile electric cu ventilaţie, memorie şi încălzire; hayon acţionat electric; cruise control adaptiv (condus autonom de nivel 2); încărcător wireless; iluminare ambientală; sistem de camere la 360 de grade; sistem de purificare şi filtrare a aerului; etc.

Mitsubishi Airtrek va fi produs deocamdată pentru China. Startul vânzărilor este programat pentru martie 2022. Preţul minim – 33.000 de dolari.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/