(video) AutoBlog.MD dă startul știrilor video pe Facebook, Instagram și YouTube

Pentru că ne dorim să fim mai aproape de utilizatorii noștri și pentru că lucrăm mult ca să fim cei mai mari generatori de conținut video pe tematică auto din țară, AutoBlog.MD anunță astăzi că dă startul știrilor auto pe rețelele de socializare Facebook/Instagram și pe canalul nostru de YouTube.

“Vom lucra mult să fim mai aproape de vizitatorii noștri pe parcursul acestui an și la sigur vom fi cei care vor oferi cel mai mult conținut video pe temă auto printre site-urile auto din țară. Ideea acestor filmulețe este să redea într-un timp foarte scurt cele mai importante noutăți pe care le aduce un model nou fără prea mult text sau voce pe fundal. Sunt ușor de privit și plăcute. Chiar sperăm că vom avea succes cu ele pe rețelele de socializare.” a declarat redactorul-șef AutoBlog.MD – Constantin Mihalachi.

Primul video pe care l-am lansat astăzi este cel dedicat conceptului Audi Q8, iar în zilele următoare vom lansa și mai multe filmulețe de acest gen. Sperăm să vă placă.

https://www.facebook.com/autoblogmd/videos/543677859151810/

 

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/