(video) Avanpremieră la Super Bowl: Noul Ram 1500 REV

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Prezentat la începutul lunii ianuarie, conceptul Ram 1500 Revolution părea promițător: un design original, o cabină modulară și un perete posterior rabatabil, un interior propriu, etc. Însă modelul de producţie va fi… mult mai modest. Primele imagini cu acesta au fost arătate noaptea trecută în cadrul Super Bowl, meciul pentru titlul de campioană în NFL-ul american.

Noul Ram 1500 REV a dezamăgit pentru că nu este o maşină originală! Este acelaşi Ram 1500 de ultimă generaţie, introdus în 2018, doar că electrificat. Cabina și bena au rămas aceleași. Doar designul frontal și al stopurilor s-au schimbat pentru a diferenția oarecum modelul cu baterie de cele cu motoare termice. Respectiv, cei de la Stellantis au mers pe calea cea mai ieftină, aşa cum a făcut Ford în cazul lui F-150 Lightning.

În general, o astfel de unificare nu este ceva rău, însă conceptul a promis o maşină complet diferită şi multă lume s-a arătat deja, cu siguranţă, dezamăgită. Deşi există o veste bună pentru alţii: în acest caz maşina va păstra un şasiu cadru. Noul Ram 1500 REV are la bază noua platformă STLA Frame, iar pe lângă un vehicul pur electric (BEV), va exista şi într-un format hibrid: un motor pe benzină va servi drept range extender pentru a spori autonomia electrică.

Interiorul mașinii electrice poate fi văzut parţial în primul videoclip ataşat, dar este aproape identic cu cel al modelului existent cu motoare termice. Se va deosebi în detalii, de exemplu printr-un monitor suplimentar în faţa pasagerului din dreapta şoferului.

Alte detalii deocamdată nu există. O premieră cu drepturi depline va avea loc până la sfârşitul lui 2023, iar startul vânzărilor va avea loc până la sfârşit de 2024. Poate fi rezervat deja cu un depozit rambursabil de 100 de dolari.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/