(video/update) Bine de ştiut! S-a instituit sens unic pe un tronson cheie al străzii Alexei Mateevici din Chişinău

(update important!) Strada Mateevici revine la dublu sens! Acum ce se va întâmpla cu amenzile întocmite de polițiști de dimineață?


Informaţie importantă pentru şoferii care circulă prin Chişinău! Pentru că s-a decis crearea unor benzi dedicate transportului public în centrul capitalei, a început să apară marcaj corespunzător, dar şi câteva indicatoare rutiere noi.

Marcajul final pe carosabil va reprezenta două benzi longitudinale galbene (1.4), linia îngustă continuă în zigzag, având inscripția “BUS” (1.17.1), inscripția “BUS” (1.23) și simbolul “bicicletă” (6.6.8), care permite circulația bicicliștilor pe bandă.

https://www.facebook.com/i.ceban.public/posts/868536493750227?cft[0]=AZUxgzsS_uyKhKAZLPQc41UBJJcU4JKws3ucVlhwpB2k3KXHqrszdf5Del8mb2aXSRbm1Spt2Q-1xmLEjmYTMErWy547l0WK3OuPTFJ_1dVafzbqkAMIrazkJ3hKD2qL3k8&tn=%2CO%2CP-R

În context, un conducător auto a semnalat pe o reţea de socializare că pe str. A. Mateevici, tronsonul cuprins între str. Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni şi A. Puşkin, a fost instituit sens unic! Un indicator Acces interzis a apărut în direcţia spre sectorul Buiucani!

Informaţia ne-a fost confirmată de către ofiţerul de presă al INSP, Natalia Golovco, care ne-a mai comunicat că modificările au fost coordonate cu poliția capitalei.

Iată şi o probă video care confirmă prezenţa indicatorului Acces interzis, dar şi a altora care îi obligă pe şoferii ce vin dinspre cartierul Telecentru, de exemplu, să vireze la dreapta pe A. Puşkin:

VIDEO: facebook.com/Владимир Николаевич В.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/