(video) BMW arată în detalii ce accesorii M Performance a pregătit pentru noul M3 Touring

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Primul BMW M3 Touring xDrive este individualistul carismatic al portofoliului BMW M GmbH de automobile sport de înaltă performanţă. Iar factorul său de evidențiere poate fi mărit suplimentar prin adăugarea de accesorii BMW M Performance specifice modelului. Acestea vor fi disponibile din start, de la momentul lansării sale în noiembrie 2022.

Aceste opțiuni retrofit din gama de Accesorii Originale BMW oferă soluţia ideală pentru clienţii care doresc să adauge şi mai multă dinamică atât designului atrăgător, cât şi caracteristicilor sale convingătoare de condus.

Principalele accesorii:

  • Toate componentele din fibră de carbon sunt fabricate în mare parte manual din CFRP (plastic armat cu fibră de carbon) cu un strat de finisaj transparent şi perfecţionează aspectul sportiv al maşinii din toate unghiurile. Spliterul frontal M Performance din fibră de carbon şi aripioarele M Performance din fibră de carbon creează un aspect frontal inspirat clar de maşinile de curse DTM.
  • Air breathers M Performance din fibră de carbon şi capacele M atractive ale oglinzilor exterioare, ambele realizate manual meticulos din CFRP, aduc elemente proaspete care atrag privirile când automobilul este văzut din lateral. Iar aripioarele spate M Performance din fibră de carbon, difuzorul spate M Performance din fibră de carbon şi spoilerul M Performance de pe plafon (nu este din carbon) prezintă în mod sublim partea spate proeminentă.
  • Din fibră de carbon mai este buşonul rezervorului de combustibil, iar cu fibră de aramidă este acoperită antena de pe acoperiş. Acoperişul în sine pe M3 Touring nu poate fi din carbon, spre deosebire de al sedanului.
  • Sistemul de evacuare M Performance din titan subliniază prezenţa sportivă extrovertită a M3 Touring printr-un cvartet central de ţevi de evacuare – şi aduce zâmbete pe feţe prin acustica veritabilă de maşină de curse. Toba şi modulul de ornamente sportive ale ţevii de eşapament – ambele din titan – accentuează cu îndrăzneală coloana sonoră caracteristică a motorului cu şase cilindri în linie, cu tehnologie M TwinPower Turbo. Apropo, toba din titan este cu aproape 30% (7 kg) mai uşoară decât cea standard.
  • Dinamica impresionantă a noului M3 Touring este îmbunătăţită şi mai mult de suspensia sport M Performance cu gardă reglabilă între 5 şi 20 mm. Prin coborârea sistemului coilover (compus din amortizor şi arc elicoidal) – şi, prin urmare, a centrului de greutate al maşinii – şi reducerea mişcărilor de ruliu, permite viteze mai mari în viraje.
  • Plăcuţele de frână sport M Performance sunt extrem de eficiente atât pe şosea, cât şi pe circuit.
  • Jantele forjate M Performance, care ating cele mai înalte standarde de calitate pentru un stil de condus extrem de sportiv, se integrează fără efort în designul general al maşinii şi sunt echipate cu anvelope sport care oferă aderenţă optimă.
    • Fiecare jantă este sculptată dintr-o singură bucată de aluminiu şi prelucrată cu mare precizie, iar baza jantei este întinsă printr-un proces de formare în flux. Jantele reprezintă o propunere convingătoare prin durabilitatea lor excepţională, stabilitatea de vârf, funcţionarea cu siguranţă deplină şi designul atractiv din punct de vedere vizual.
    • Jantele forjate M Performance cu design Y-spoke şi finisaj Jet Black mat au un caracter foarte intens de maşină de curse. Sunt în format de 19 inchi pe faţă şi de 20 de inchi pe spate şi toate au închidere centrală.
    • Completarea selecţiei este făcută de jantele forjate M Performance cu design cross-spoke (de 20/21 inchi respectiv). Acestea pot fi comandate fie în finisaj Jet Black mat, fie – pentru un caracter unic suplimentar – într-unul Frozen Gold Bronze!
  • Elementele sofisticate din fibră de carbon şi Alcantara aduc în interior ADN-ul de motorsport al BMW M.
    • Panourile ornamentale interioare M Performance din fibră de carbon cu pori deschişi şi acoperire mată se combină cu două suporturi mari pentru genunchi, cu suprafeţe din Alcantara, care optimizează suportul pentru conducător în viraje foarte strânse.
    • Husele pentru spătar M Performance conferă scaunelor conducătorului şi pasagerului din faţă aura de înaltă calitate a maşinilor de curse. Elementele decorative din fibră de carbon pentru tetiere au un aspect vizual sporit datorită unui finisaj cu lac din poliuretan şi au un luciu ridicat, în timp ce restul panoului din spate este decorat cu Alcantara rafinată, cu o emblemă M Performance integrată din aluminiu.
    • Cotiera centrală M Performance din Alcantara, care adaugă un detaliu suplimentar prin cusăturile decorative în culorile BMW M GmbH şi emblema M Performance, completează atmosfera exclusivă din cockpitul maşinii de curse.
    • Volanul M Performance pro poate fi combinat cu fibră de carbon/piele sau fibră de carbon Alcantara. Padelele din spatele său pot fi din carbon.
    • Din listă mai fac parte covoraşe specifice, aplicaţii pe pragurile interioare ale uşilor, dar şi un case din carbon pentru cheie.
  • Noile logouri M Performance pentru proiectoarele LED ale uşilor semnalează pasiunea pentru motorsport şi sentimentul de tradiţie. Iar clienţii îşi pot comanda acum maşinile şi cu mesajul “50 Jahre BMW M” care marchează aniversarea a 50 de ani de la fondarea BMW M.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise