(video) BRABUS împinge limitele noului Mercedes-Maybach GLS! Acum, cu 900 CP, se poate mişca cu 320 km/h

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

După ce l-au forţat să genereze 800 CP, cei de la BRABUS au decis să mai injecteze o doză de “steroizi” pentru a face din Mercedes-Maybach GLS un SUV de lux mai potent şi totodată mai dinamic. Cu noile forţe, poate atinge maximum 320 km/h, deşi cu siguranţă ar putea mult mai mult dacă nu ar exista o limită în acest sens.

Caracteristici cheie:

  • Motorul de sub capotă este botezat BRABUS ROCKET 900 V8 twin-turbo şi a fost modificat serios. Volumul său a fost mărit de la 4.0 la 4.5 litri (mai exact de la 3.982 la 4.407 cm3), s-a instalat un alt arbore cotit, noi biele, pistoane mai mari şi forjate, precum şi cilindri măriţi în diametru până la 84 de mm. Cursa cilindrilor a fost extinsă la 100 mm. Consumă acum minimum benzină cu cifră octanică 98, iar uleiul recomandat este de la Motul. Are deasupra o placă decorativă din fibră de carbon roşie.
  • Noi sunt şi turbocompresoarele (fac posibilă o presiune maximă de 1.4 bar), sistemul de răcire şi admisie, pompele de alimentare cu carburant, eşapamentul din oţel inoxidabil cu supape active, etc. Unitatea electronică de control a fost la fel recalibrată.
  • Interesant este că toate modificările făcute respectă standardul strict de emisii EURO 6D ISC-FCM. Iar pentru motor se oferă o garanţie de trei ani sau 100.000 de km parcurşi. Consumul mixt de benzină declarat este de 11.9 litri la 100 km parcurşi.
  • Astfel, unitatea de propulsie a ajuns să genereze 900 de CP (+315) la 6.200 rpm şi un cuplu maxim de 1.250 Nm (de la 2.900 rpm), însă limitat electronic la 1.050 Nm pentru a proteja motorul.
  • Puterea este transmisă spre toate cele patru roţi printr-un sistem 4MATIC+ şi cutia de viteze 9G-TRONIC cu nouă rapoarte (evident recalibrată). Acum poate realiza 0-100 km/h în doar 4.2 secunde, iar viteza maximă poate urca până la 330 km/h (pentru a păstra anvelopele).
  • La exterior modelul adoptă un pachet aerodinamic din carbon (aplicaţiile au finisaj lucios) și mai multe embleme BRABUS MASTERPIECE, inclusiv pe pragurile laterale retractabile electric. Toate părţile cromate și plastice de pe caroserie sunt finisate în Shadow chrome.
  • Jantele îi sunt unele forjate de 24 de inci! Cele de pe maşina din imagini sunt BRABUS Monoblock M “PLATINUM EDITION” vopsite în Shadow Gray, fiind acoperite cu anvelope ContiSportContact 6 de mărimi 10Jx24 295/35 R24 pe puntea din faţă şi 12Jx24 335/30 R24 pe puntea din spate.
  • Un BRABUS AIRMATIC SPORT-Unit Lowering module pentru suspensia pneumatică standard permite micşorarea gărzii la sol cu 25 mm.
  • Interiorul poate fi personalizat după dorinţa proprietarului cu cele mai calitative materiale, în orice culoare dorită, însă pentru acest model a fost creat unul exclusiv în două tonuri BRABUS MASTERPIECE, pe lângă detalii de contrast precum pedale din aluminiu sau aplicaţii din fibră de carbon. La acestea se adaugă şi alte accesorii, precum şi un sistem de iluminare ambientală personalizat, etc.

Noul BRABUS 900 poate fi comandat ca o mașină completă, gata făcută. Alternativ, BRABUS poate transforma astfel orice Mercedes-Maybach GLS 600 4MATIC, deja aflat în proprietatea clientului.

Automobilul din imagini se vinde chiar acum pe brabus.com şi costă 503.558 euro cu TVA german sau 423.158 euro fără el (preţ de export).

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/