(video) Bucureşti: Un bărbat s-a sinucis, dându-şi foc şi intrând cu maşina într-o poartă a Ambasadei Rusiei

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un incendiu s-a produs în dimineața zilei de miercuri lângă Ambasada Rusiei din București. Un șofer s-ar fi autoincendiat şi s-a oprit cu automobilul într-una dintre porţi, deşi nu a stat să o doboare la pământ şi să intre în curte. În mașină era doar un bărbat, însă din nefericire acesta nu a putut fi salvat.

Este luată în calcul varianta unui accident, dar și a unui act intenționat.

Surse apropiate anchetei au declarat că ar fi fost vorba despre un gest intenționat. Astfel, șoferul ar fi mers direct către poarta principală de acces și s-a izbit uşor în aceasta.

Jandarmul care era de pază l-ar fi atenționat pe șofer să părăsească imediat locul, dar el i-ar fi strigat militarului ceva, iar apoi s-ar fi autoincendiat.

Conform Antena3, Bogdan Drăghici este bărbatul care şi-a dat foc şi a intrat cu maşina în gardul Ambasadei Rusiei la Bucureşti. El s-a urcat, în această dimineaţă, la volanul maşinii înmatriculate pe numele tatălui său şi a condus până la Ambasada Rusiei la Bucureşti.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de intervenție ale Jandarmeriei, Poliţiei, SMURD şi ale Ambulanţei, dar şi echipaje ale Serviciului Român de Informaţii (SRI).

Bogdan Drăghici era preşedintele Asociaţiei TATA, un ONG care susținea drepturile taților asupra propriilor copii, în contextul proceselor de divorț. Sursele spun că gestul său ar fi fost motivat de faptul că ieri a fost condamnat la 15 ani şi 4 luni de închisoare cu executare, într-un dosar în care era acuzat că şi-a batjocorit fiica. De asemenea, el era cercetat şi într-un alt dosar penal, tot pentru infracţiuni de agresiune sexuală.

Bogdan Gheorghe Drăghici avea interdicţia de a părăsi ţara până la data de 26 mai 2022 şi se afla sub control judiciar.

Cmentariile sunt închise