(video) Caniculă în România. Un bărbat a decis să se răcorească împreună cu calul său într-o spălătorie auto

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un cal a fost răcorit de stăpân la o spălătorie auto. Totul s-a întâmplat în Sânnicolau Mare din judeţul Timiş, cel mai vestic oraș din România, aflat la apropiere de frontiera cu Serbia şi Ungaria. Momentul a fost filmat și a devenit rapid viral pe rețelele de socializare.

Bărbatul a deshămat calul de la căruţă şi l-a băgat în spaţiul unde de regulă trebuie să stea un automobil. A pus ulterior mâna pe furtun şi a spălat animalul cu presiune, cu atâta cantitate de apă cât i-au ajuns bani să o plătească.

Amintim că la momentul de faţă pe teritoriul României sunt active trei alerte meteo de caniculă, spre deosebire de una pentru Republica Moldova.

În intervalul 30 iunie – 1 iulie 2022, în zonele joase din județele Arad, Bihor, Satu Mare, Sălaj, Maramureș și Bistrița-Năsăud se vor înregistra temperaturi maxime extreme, ce vor atinge și depăși recordurile absolute ale perioadei. Acestea se vor situa în jurul valorilor de 38…39 de grade în județele Arad, Bihor și Satu Mare, iar în Sălaj, Maramureș și Bistrița-Năsăud vor fi 36…37 de grade.

Pe parcursul nopților temperaturile se vor menține ridicate și doar în orele dimineților se vor înregistra valori în general de 20…24 de grade.

Cmentariile sunt închise