(video) Cavalerul negru! Vezi cum arată noul Genesis G90 Black

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Mașinile în culoare neagră sunt frumoase, însă depinde foarte mult de formele generale, de aspectul și designul automobilului însuși. Iar un model căruia îi stă negrul a devenit Genesis G90 Black. Acesta a devenit disponibil de cumpărat începând de astăzi, inițial în Coreea de Sud.

Automobilul este negru complet, nu doar caroseria a fost vopsită

Negre sunt toate: începând de la cheie și terminând cu etrierele de frână. Nu de alta, dar G90 Black este primul model al mărcii care aplică conceptul unic de design negru Genesis Black!

Special pentru această echipare a fost concepută o jantă exclusivă. Măsoară 21 de inchi și are un capac central plutitor, în stil Rolls-Royce, care păstrează poziția orizontală în timpul deplasării.

În spate, emblema cu litere Genesis situată pe centrul hayonului este implementată într-o culoare metalizată închisă, iar denumirea mașinii (G90) și emblema care arată tracțiunea integrală (AWD) au fost eliminate intenționat.

În habitaclu există o acoperire și o matlasare exclusivă cu piele semi-anilină pe scaune. Se mai folosesc garnituri decorative din lemn autentic și plase din aluminiu negru peste difuzoarele sistemului audio. Covorașele, tavanul și orice suprafață vizibilă e neagră, cu unele mici excepții.

Se menționează că Genesis a selectat cu atenție materiale folosite la interior, precum pielea, ața sau lemnul. Asta pentru a se asigura că nuanța neagră este pe deplin exprimată în orice mediu, indiferent de intensitatea luminii sau de gradul de reflexie. Deși fiecare material are o textură diferită, toate se îmbină armonios pentru a crea un aspect unic.

Mașina este oferită cu motorul de top (415 CP) și cu toate dotările incluse. Opțiunile sunt doar: pachetul cu patru scaune individuale First Class VIP Seat, acoperișul panoramic, Built-in Cam Package și un film de protecție a caroseriei.

Prețul de start al mașinii în Coreea de Sud este echivalentul a 94.799 de euro. Drept bonus, Genesis oferă o experiență specială doar clienților de G90 Black. Pe lângă niște cadouri gratuite exclusive, clienții vor profita de o experiență culinară Genesis Lounge, experiență gourmet într-un restaurant cu stele Michelin, master class cu vin Robert Parker.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise