(video) Cazul Mercedesului furat cu aproape 500.000 de dolari în el. Poliţia dezvăluie toată schema, demnă de un scenariu de film

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În această după amiază, IGP a organizat un nou briefing de presă cu privire la activitatea poliției în perioada stării de urgență, informând inclusiv despre ultimele realizări ale angajaților şi încălcările care au fost depistate în trafic.

Detalii şi cifre le puteţi auzi singuri mai jos, însă a doua parte a evenimentului a dezvăluit cum a fost pus la cale jaful de acum câteva zile a unui Mercedes-Benz S-Class cu aproape 500.000 de dolari în el, regizat pe traseul Chişinău-Leuşeni.

Mai multe persoane au fost reţinute, inclusiv cei doi atacatori care arătau ameninţător cu două jucării sub formă de arme. Toţi banii au fost identificați într-un final şi organul de urmărire penală urmează să mai verifice dacă proveniența lor este legală sau nu.

Însă cum a fost pus la cale totul este ceva de nedescris în doar câteva cuvinte. Este mai degrabă un real scenariu de film, pe care te invităm să-l asculți de la minutul 12:30. Enjoy!🍿

Cmentariile sunt închise