(foto) Încă un accident cu Ford Mustang în capitală. Mașina s-a ciocnit cu un troleibuz

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Precipitațiile torențiale din seara de sâmbătă au adus din nou râuri de apă pe mai multe străzi ale capitalei, însă s-au înregistrat și o serie de accidente/incidente din cauza unor conducători auto care nu țin cont de recomandări și nu își adaptează stilul de condus conform condițiilor meteo.

De exemplu, pe bd. Negruzzi din capitală, un autoturism s-a ”șters” de un troleibuz. Acesta este al cincilea accident din acest an cu un model Ford Mustang, care ajunge în atenția publică. Mașina cu tracțiune spate ar fi derapat pe carosabilul ud și s-a ciocnit cu partea frontală stângă în lateralul transportului public. Lovitura a fost suficientă pentru ca, potrivit fotografiei, airbagul din volan să-și facă apariția.

Poliția Capitalei a înregistrat accidentul la ora 18:00. Din fericire nimeni nu a avut de suferit. Vârsta conducătorului din Ford este deocamdată necunoscută, la fel precum motivul dispariției plăcuțelor de înmatriculare.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise