(video) Ce nu trebuie să faci niciodată dacă vezi pe un drum apă multă şi acumulată

ViralHog a făcut public un filmuleţ în care se poate vedea cum proprietarul unui Jaguar F-Pace nu a putut depăşi cu succes o mică baltă cu apă care s-a adunat pe o stradă după ce a ieşit din albia unui pârâu.

Şoferul a făcut o greşeală mare pentru că a decis să treacă prin ea cu viteză. Drept rezultat, mașina a fost acoperită cu un val și, deși până la urmă a ieşit pe uscat, consecințele nu au lipsit.

“Înotul” a avut loc în ziua de 19 ianuarie în North Nottinghamshire, Marea Britanie. Șoferul nu a apreciat adâncimea vadului de apă și a intrat pe porțiunea inundată a drumului cu o viteză suficient de mare.

După ce a trecut de jumătate zonei inundate SUV-ul s-a oprit pentru că, probabil, motorul i s-a deconectat. În următoarea secvenţă F-Pace-ul a ieşit pe carosabil, dar din nou a fost oprit pe loc, observându-se cum un fum alb şi dens iese din eşapament, în paralel cu nişte sunete cam neplăcute.

Conform descrierii clipului apa a intrat în motor şi maşina a fost radiată.

Vezi şi alte încercări făcute în aceeaşi zonă. Au putut trece cu succes în mare parte doar SUV-urile pregătite din fabrică pentru off-road, cele custom cu gardă la sol mare şi cu snorkel.

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-de-ce-tesla-model-x-y-este-masina-pe-care-o-poti-lasa-parcata-chiar-si-pe-strazile-din-chisinau-care-se-inunda/
https://autoblog.md/ti-fost-inundata-masina-10-sfaturi-de-care-trebuie-sa-tii-cont-neaparat/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/